Kuopion ja Karjalan hiippakunta • Suomen ortodoksinen kirkko • Konstantinopolin ekumeeninen patriarkaatti

Kuinka suuri olet ihmisessä!

Katkelma kiitosakatistoksesta

Kuinka suuri olet ihmisessä!

Katkelma kiitosakatistoksesta

Etsitkö uutta asuntoa?

Joensuun ortodoksisella seurakunnalla on tarjolla yksiöitä, kaksioita ja kolmioita vuokraustilanteen mukaan. Seurakunnan omistuksessa on:

  • Kiinteistö Oy Joensuun Vuokrapääsky (Pyhän Nikolaoksen kirkon läheisyydessä). Vuokrapääskyä koskevat asuntotiedustelut, asuntohakemukset ja isännöintiin liittyvät pyynnöt osoitetaan suoraan Joen Isännöintikeitaaseen (ei seurakuntaan).
  • Seurakunnalla on myös yksittäisiä vuokra-asuntoja. Näistä asunnoista vastaa seurakunta ja niiden isännöitsijät, ei Joen Isännöintikeidas.

Kaikkiin asuntoihin vaaditaan takuuvuokra ja laaja kotivakuutus.

Vuokrapääsky

Hakemuksen tekeminen

Vuokrapääskyn asuntoja voi hakea vuokrahakemuksella toimittamalla tulostetun ja täytetyn asuntohakemuslomakkeen Joen Isännöintikeitaaseen (seurakunnan virastoon toimitettuja hakemuksia ei välitetä eteenpäin). Hakemus löytyy tämän sivun yläreunasta.

Vuokrapääskyn osalta vapautuvia asuntoja tarjotaan voimassa olevien hakemusten mukaan. Joen Isännöintikeitaaseen toimitetut hakemukset ovat voimassa puoli vuotta. Jos haluat jatkaa hakemusta puolen vuoden jälkeen, siitä tulee ilmoittaa Joen isännöintikeitaaseen (uutta hakemusta ei tällöin tarvita). Jos et enää tarvitse asuntoa, peruuta tekemäsi asuntohakemus ottamalla yhteyttä Joen Isännöintikeitaaseen.

Muut asunnot

Hakemuksen tekeminen

Jos seurakunnan muita asuntoja on vapaana, asunnoista ja asunnon hakemisesta ilmoitetaan tällä sivulla. Asuntoja ei ole vapaana, ellei ilmoitusta löydy tältä sivulta. Näihin asuntoihin ei ole jonotuslistaa. Näistä asunnoista otetaan yhteys seurakunnan virastoon, vain jos vapaista asunnoista on ilmoitettu (ei Joen Isännöintikeitaaseen).

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista